Modele flokesh gersheta

Modeli i flokëve gjysmë të lëshuara dhe gjysmë të kapura është i thjeshtë dhe NUK kërkon shumë Mund. Merrni pjesën e sipërme të flokëve dhe mblidheni në formën e një topuzi. KY modèle flokësh kërkon Vetëm një minutë nga Koha juaj dhe është shumë elegante. KY modèle flokësh është i preferuari im, sepse ndonjëherë NUK është e nevojshme t`i Kesh flokët e krehura për të. Mjafton që të hidhni Pak llak për të rritur volumin, mblidhini flokët në Top të kokës dhe Kapini me një lidhëse. Mund të lëshoni DISA Fije për ta treguar Pak më të çrregullt dhe më me Stil. MOS harroni, modeli i çrregullt i flokëve Topuz është Miku juaj më i mirë. Le chargement de chaque outil de cheveux que je possède et se dirige vers le bas pour #comicon le matin??. Vous ne pouvez pas attendre de voir tous mes cheveux préférés et peeps maquillage!?? ? PS: avez-vous fait quelques mignon rapide d`été comment-TOS pour Target/A Bullseye vue? (lien vers la page est en haut! ☝? ⚡ ️ ☝?) Une publication partagée par NaturalR ⃝ ootS ⃝ ISTA™ (@naturalrootsista) le 22 mars 2017 à 5:47am PDT un message partagé par JANELLE • AMBER • HAIR? (@janelleamber_hair) le Nov 20, 2017 à 2:23pm PST forte et jolie. vous obtenez une BFF qui peut faire les deux. ?? Vetëm zgjedheni stilin e preferuar, dhe bëhuni gati për të festuar! /Telegrafi/nga modeli i flokëve të Kapur Bisht në gërshet të thjeshtë, e dija që Mund të mbështetesha në njohurinë temps të bukurisë për të dalë nga shtëpia me Stil dhe Kur NUK kisha shumë kohë.

Gërsheti është Gjithashtu shumë i thjeshtë dhe i lehtë për t`u bërë. Ju duhet Vetëm një pjesë flokësh të cilën e kapni gërshet dhe e Lini në pjesën e lëshuar të flokëve, në një Topuz ose në flokët e kapura Bisht. Një gërshet i bërë Anash është një mënyrë e mirë për t`u dukur sikur i keni Kapur flokët në mëngjes PA humbur shumë kohë. Një rubrikë e re Tek Revista classe. Për të gjitha Vajzat që NUK Dalin nga shtëpia nëse flokët e Tyre NUK janě në rregull, tashmë do të keni një rubrikë që do t`Ju dedikohet vajzave, për t`i ndihmuar sadopak me IDE të ndryshme modelesh flokësh që Mund t`i realizojnë në shtëpi.